6 måder din hund prøver at vise dig, den “elsker dig” på.

Hvis din hund kigger dig dybt i øjnene, kan du godt tage det som et kompliment.

DETTE ER EN MERE FORSTÅLIG OG KORT UDGAVE AT AT DIN HUND KAN VISE FØLELSER!!

Når din hund læner sig imod dig.
Mange hunde gør det. Det er dels for at vise dig, at den er glad for dig, men det kan også være for at føle sig tryg. Uanset så er det i hvert fald et kærlighedstegn. Det skriver en hundeekspert på bladet Dogster.


Når den kigger dig dybt i øjnene
Når din hund kigger dig lige i øjnene, så udløses hormonet oxytocin, som er det samme hormon, som hjælper nybagte mødre til at skabe bånd til deres barn. Det forklarer ekspert Anderson Cooper på programmet 60 Minutes. Det nytter dog ikke noget at have en stirre konkurrence, for så vil din hund finde ud af, at der er noget galt.

Du kommer hjem, og den går amok.
Det er et sikkert tegn på, at din hund er pjattet med dig, skriver Dr. Gregory Berns, som lige har udgivet en bog om, hvordan hunde elsker os. Hvis den er helt tosset og hopper rundt, når du træder ind af døren, så er det fordi, den er vild med dig. Og hvis den også dør det, når andre kommer ind af døren, ja, så mener Dr. Berns, at din hund måske er en smule promiskuøs.

Hvis din hund sover med dig, så er du dens bedste ven
Hvis der er flere soveværelser i huset, og din hund foretrækker at ligge ved siden af dig (helst oppe i sengen selvfølgelig), så er det et sikkert tegn på, at du er dens nummer et, siger Berns.

Når din hund vil kæle efter at have spist.
Hvis din hunds første reaktion er at lede efter lidt ømhed hos dig, når den har spist, så er den sikkert pjattet med dig.

Glad for din kærlighed
Din hund kan fornemme, om du virkelig elsker den, og det hele vil gå op i en højere enhed, hvis I deler følelser.