Det siger de om mit stueopdræt

Her kan du læse om hvalpe køberes oplevelse af mig og  mit stueopdræt…

Jeg har sagt til kommende hvalpe købere, at jeg ville blive glade hvis de havde tid og lyst til at skrive en lille udtagelse omkring købet at hvalpe mig. Det er både ris og ros. Det er vigtigt for mig at få ris og ros så jeg hele tiden kan gøre det optimale for de hvalpe jeg får.

Jeg takker dem der indtil videre har skrevet til mig.

Hvalpe_2011_467

 

Fortælling af Chuckies familie

Vi har været utrolig glade for vores køb af hund hos fam. Præst!
Vores førstehåndsindtryk, var bare super godt.

Der er styr på hjemmesiden, og den bliver hele tiden opdateret og man kan følge med i det hele via hjemmesiden. Dette var en rigtig stor ting for os, da vi bor langt. Vi fik næsten dagligt nye billeder og historier om vores dejlige Chuckie, mens vi spændte gik og ventede på vi kunne komme over og hente ham hjem. Det var utrolig dejligt, og samtidig meget trygt for os.

Vi havde en del spørgsmål inden vi fik hund, men blot ved at maile med familien, blev alle vores spørgsmål besvaret. Vi har gennem hele købsforløbet følt os sikre og trygge. Derfor har vi selvfølgelig kun positive ting at sige. Man har kunne føle, at familien virkelig ligger hjerte i deres hunde, hvilket gav os en ufattelig dejlig og nem hund.

Derudover er det rigtig dejligt, stadig at have kontakt!

Mange hilsner fra Kasper, Monia og Chuckie

Hvalpe_2011_510

Fortælling af Monas familie

Vi havde i forvejen en stor blandingshund ved navn Baloo derhjemme, og havde længe gået og snakket om, at han godt kunne bruge noget selskab. Da jeg kender naboen til Jeanett og familien, fulgte jeg med i Milles fødsel og ikke mindst i hvalpenes opvækst. Jeg snakkede MEGET om dem derhjemme, og viste billeder hele tiden. Til sidst måtte familien overgive sig og tage med ud og besøge hvalpene, og var solgt lige med det samme!

Det har været utroligt trygt og dejligt at se, hvor meget Jeanett engagerer sig i sine hunde, og bekymrer sig om, hvilke familier hendes hvalpe skal bo hos. Vi har kunnet besøge Mona så meget vi ville og lære hende at kende inden købet. Og da hun skulle flytte ind hos os, kom Jeanett, familien og hunden Freja hjem til os, og afleverede Mona for, at det skulle være mere trygt for hende, frem for at der bare kom nogle fremmede mennesker, og tog hende med væk hjemmefra. Vi har efterfølgende holdt kontakten og også været på besøg med Mona. Vores oplevelse har været rigtig god, og vi har fået en skøn, fræk og meget livlig hund. Mona og vores store hund Baloo har det godt sammen, og leger en masse. Der er i hvert fald ikke stille i hjemmet mere

Mange hilsner Simon, Per, Mai-Britt, Heidi, Baloo og Mona

Mille_s_hvalpe_231

Knus fra Tinne og en hilsen fra Emil

Kære Jeanett

Her er min udtalelse omkring køb af Emil..:0).

Som en første gangs hundekøber, har jeg lige fra første dag følt mig virkelig tryg her hos Jeanet og hendes familie. Der har været styr på alt, og hundene har fået masser af opmærksomhed og kærlighed. Billeder er jævnligt blev sendt til mig, så jeg har kunne følge med i hans opvækst. Rigtig skønt. Jeg har altid følt mig velkommen og altid bare kunne spørge løs, hvis der var noget jeg var i tvivl om. Hvilket jeg har været rigtig glad for. Nu er lille Emil kommet hjem og man kan virkelig mærke, hvor godt han har haft det. Hvilket jeg heller aldrig har været i tvivl om. Han er sådan en nem, glad og dejlig hund. Jeg vil til enhver tid anbefale Jeanett, som hundeavler. Der får du din hund den bedste start på livet…:0)

Tusind tak Jeanett…for en dejlig hund.

Knus fra Tinne og en hilsen fra Emil

1470319_10204501975215160_6184703792552338438_n

Fra Karina, Kim, Pelle og Anton

Jeg syns det har været en super fantastisk oplevelse, da vi jo kender hinanden i forvejen, det har gjort tingene meget nemmere da man så ikke har spekulere på om han kom fra et godt hjem.

Der har været en god dialog både før og efter Anton flyttede hjemmefra. Vi har en hvalp hvor Mickey også er faren og det at kunne få chancen for at få endnu en hvalp hvor han er faren, var ikke til at modstå. Vi har nu to hunde med et rigtigt godt sind.

Havde Jeanett ikke fået hvalpe igen, havde vi ikke fået en hund mere, det var udelukkende en faktor at vi kendte hjemmet og Mickey var faren.

Pelle og Anton her det bare så fantastisk sammen og det er dejligt at tænke på de er brødre og det er meget nemmer at have to hunde sammen og det kan anbefales.

Alt har været super positivt fra dag et af og kan kun anbefale at købe hvalp hos Jeanett.

Vh Karina, Kim. Pelle og Anton

 1382430_152244171652902_736808516_n1